SBS+SBS+

Maak kennis met de Tekno 919: een duurzame schoonmaakoplossing

Foto: Teknopower

Bij SBS+ Schoonmaakdiensten B.V. werken we graag met gebruiksvriendelijke apparaten. Onze nieuwe aanwinst: De Tekno 919 Medical Evolution is daar een goed voorbeeld van. Dit apparaat is een thermische reiniger, stofzuiger, waterzuiger en luchtreiniger in één. Doordat hij op stoom werkt (160℃) komt er geen schoonmaakmiddel aan te pas. Hierdoor is het een duurzame schoonmaakoplossing voor het reinigen van uw voegen.

In de tank bevinden zich elektronische sensoren die het apparaat van de juiste hoeveelheid water voorzien. Aan de hand van een dual water filter systeem wordt de gezuiverde lucht eerst door een waterfilter geleid en vervolgens doorgevoerd naar een tweede, volledige onafhankelijk filter. Deze laatste filter vangt alle kleine stofdeeltjes op die kunnen worden ingeademd. Tevens kan de tank makkelijk worden gereinigd.

De Tekno 919 Medical Evolution is hierdoor uitermate geschikt voor het reinigen van ruimtes waar de hygiënische condities hoog zijn, zoals dokters- en tandheelkundige praktijken, restaurantkeukens en kamers waar men te maken kan krijgen met allergieën en ademhalingsproblemen.

Wilt u meer informatie? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje naar info@sbsplus.nl

hjonline
About hjonline
 

Neem contact op met SBS+

laat hieronder uw gegevens achter. Voor een preciezere indicatie en offerte verwijzen u naar onze offerte pagina.

    Contact

    We zijn dagelijks te bereiken via telefoon ( 06 22 56 25 13 ) en mail. In de weekenden zijn we enkel beschikbaar via het mailadres info@sbsplus.nl.

    Afspraak inplannen?

    Afspraken kunnen worden ingepland via het contactformulier op onze contactpagina. Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een afspraak