SBS+SBS+

Over SBS+ Schoonmaakdiensten B.V.

Na twintig jaar ervaring in de schoonmaakbranche vond de Lithse Suzan Bongers het tijd voor een volgende uitdaging: een eigen schoonmaakbedrijf dat in alles uitblinkt. Zo startte zij in april 2008 met SBS+ schoonmaakdiensten B.V., waarbij de + staat voor kwaliteit: ‘Wij blinken uit in alles’. In 2017 sloot haar dochter Monique aan, waardoor SBS+ schoonmaakdiensten B.V. is uitgegroeid tot een familiebedrijf waar zij trots op zijn.

SBS+ schoonmaakdiensten B.V. is onder andere actief in Lith, Oss, Bernheze, Landerd, ’s-Hertogenbosch, Rosmalen, Veghel, Uden en Zaltbommel. Vanuit het hoofdkantoor in Oss zorgen Suzan en Monique Bongers samen met een groep van gemotiveerde medewerkers dat kantoren, scholen, kantines, entreehallen en fabrieksvloeren blijven stralen. Het aanbod wordt nog uitgebreid met het verzorgen van sanitaire voorzieningen en het reinigen van ernstig verontreinigde woningen. Dit kan zijn uit opdracht van gemeentes, maar ook als particulier kunt u bij SBS+ schoonmaakdiensten B.V. terecht voor schoonmaakhulp. Wij blinken uit in het schoonmaken van vloeren, stoelen, wanden, computers, lamellen en nog vele andere objecten. Een vakkundig gereinigde leef- of werkomgeving maakt de het werk- en leefklimaat aantrekkelijker. Dat weten wij bij SBS+ schoonmaakdiensten B.V. als geen ander.

 
 

Persoonlijk contact

Kwaliteit én een goede communicatie staan bij ons hoog in het vaandel. Dat betekent dat de lijnen kort zijn: we houden van prettig en persoonlijk contact met onze klanten en werken met een begrijpelijk werkprogramma. Veel van onze medewerkers zijn al jaren bij ons in dienst en we weten dan ook precies wie bij welke klant past. Wij staan dichtbij onze klanten én ons eigen personeel en daar zijn we trots op.

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact met ons op via deze pagina of vraag hier direct een offerte aan.

 

Neem contact op met SBS+

laat hieronder uw gegevens achter. Voor een preciezere indicatie en offerte verwijzen u naar onze offerte pagina.

    Contact

    We zijn dagelijks te bereiken via telefoon ( 06 22 56 25 13 ) en mail. In de weekenden zijn we enkel beschikbaar via het mailadres info@sbsplus.nl.

    Afspraak inplannen?

    Afspraken kunnen worden ingepland via het contactformulier op onze contactpagina. Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een afspraak