SBS+SBS+

Over SBS+ schoonmaakdiensten B.V.

Na twintig jaar schoonmaakervaring is het tijd voor een nieuwe aanpak: “Een schoonmaakbedrijf dat in alles uitblinkt”. Dat vindt Suzan Bongers uit Lith die al twintig jaar een specialist genoemd mag worden in de schoonmaakbranche. Vanuit Lith zorgt zij er samen met een groep van gemotiveerde mensen voor dat Uw kantoren, scholen, kantines, entreehallen en fabrieken etc.  weer geheel blinken.

SBS+ blinkt uit in het schoonmaken van vloeren, stoelen, wanden, computers en lamellen en nog vele andere mogelijkheden. Suzan Bongers weet als geen ander dat een vakkundig gereinigd object alleen maar het werk- en leefklimaat aantrekkkelijker maakt.

SBS+ schoonmaakdiensten B.V. onderhoud contact met de klant en houdt de kwaliteit hoog in het vaandel. SBS+ werkt aan de hand van een goed begrijpend werkprogramma en maakt daarbij gebruik van goed personeel en een goede communicatie is daarbij van groot belang. SBS+ is dichtbij de klanten en eigen personeel.

SBS+ is actief in de regio Lith, Oss, Bernheze, Landerd, ‘s-Hertogenbosch, Rosmalen, Veghel, Uden, Zaltbommel en omstreken.

De “+” van SBS+ staat voor kwaliteit: “wij blinken uit in alles”.

Voor meer informatie kunt U contact opnemen via de Contact pagina of vraag direct een Offerte aan.

SBS+ Schoonmaakdiensten B.V.

25+

25+ jaar ervaring

95%

95% tevredenheid

100

100+ schoonmaak inspecties p/j

24/7

24/7 bereikbaar

 

Neem contact op met SBS+

laat hieronder uw gegevens achter. Voor een preciezere indicatie en offerte verwijzen u naar onze offerte pagina.

    Contact

    We zijn dagelijks te bereiken via telefoon ( 06 22 56 25 13 ) en mail. In de weekenden zijn we enkel beschikbaar via het mailadres info@sbsplus.nl.

    Afspraak inplannen?

    Afspraken kunnen worden ingepland via het contactformulier op onze contactpagina. Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een afspraak