SBS+SBS+

Waardering voor de schoonmaak

Als dochter van een moeder die al haar hele leven in de schoonmaakbranche werkt heb ik van jongs af aan geleerd om schoonmakers met respect te behandelen. Ik zei ze dan ook vaak gedag wanneer ik ze tegenkwam op het station, op school of tijdens het stappen en maakte er een praatje mee.

Tijdens mijn basis- en middelbareschooltijd merkte ik echter dat het een ondergewaardeerd beroep is. Nu ik zelf mede-eigenaresse ben van SBS+ Schoonmaakdiensten B.V. is dit niet veel anders. Zo heb ik vaak het gevoel dat ik aan anderen moet verantwoorden hoeveel mensen er binnen ons bedrijf werken en wie onze klanten zijn. Voor je het weet krijg je de opmerking ‘Jij bent toch maar een schoonmaakster!’ naar je hoofd geslingerd. Eén ding weet ik zeker: de schoonmaakwereld is nog lang niet waar het moet zijn.

Veel van onze medewerkers zijn al jaren bij ons in dienst. Hierdoor weten we precies wie ze zijn en bij welke klanten ze het beste passen. Op die manier dragen we bij aan een positieve werksfeer die we graag met jullie delen via onze social media kanalen. Daarnaast vinden we het belangrijk om voldoende tijd te nemen voor het uitvoeren van onze werkzaamheden.

We zijn dan ook blij dat De Dag van de Schoonmaker in het leven is geroepen. Elke dag van het jaar is de waardering naar onze schoonmakers belangrijk, maar op 15 juni hebben we onze medewerkers extra in het zonnetje gezet. Het geven van een klein of groot compliment kan zoveel verschil maken. Doe jij met ons mee?

Monique Bongers
SBS+ Schoonmaakdiensten B.V.

 

Maak kennis met de Tekno 919: een duurzame schoonmaakoplossing

Foto: Teknopower

Bij SBS+ Schoonmaakdiensten B.V. werken we graag met gebruiksvriendelijke apparaten. Onze nieuwe aanwinst: De Tekno 919 Medical Evolution is daar een goed voorbeeld van. Dit apparaat is een thermische reiniger, stofzuiger, waterzuiger en luchtreiniger in één. Doordat hij op stoom werkt (160℃) komt er geen schoonmaakmiddel aan te pas. Hierdoor is het een duurzame schoonmaakoplossing voor het reinigen van uw voegen.

In de tank bevinden zich elektronische sensoren die het apparaat van de juiste hoeveelheid water voorzien. Aan de hand van een dual water filter systeem wordt de gezuiverde lucht eerst door een waterfilter geleid en vervolgens doorgevoerd naar een tweede, volledige onafhankelijk filter. Deze laatste filter vangt alle kleine stofdeeltjes op die kunnen worden ingeademd. Tevens kan de tank makkelijk worden gereinigd.

De Tekno 919 Medical Evolution is hierdoor uitermate geschikt voor het reinigen van ruimtes waar de hygiënische condities hoog zijn, zoals dokters- en tandheelkundige praktijken, restaurantkeukens en kamers waar men te maken kan krijgen met allergieën en ademhalingsproblemen.

Wilt u meer informatie? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje naar info@sbsplus.nl

 

Neem contact op met SBS+

laat hieronder uw gegevens achter. Voor een preciezere indicatie en offerte verwijzen u naar onze offerte pagina.

    Contact

    We zijn dagelijks te bereiken via telefoon ( 06 22 56 25 13 ) en mail. In de weekenden zijn we enkel beschikbaar via het mailadres info@sbsplus.nl.

    Afspraak inplannen?

    Afspraken kunnen worden ingepland via het contactformulier op onze contactpagina. Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een afspraak